Meer dan 125 jaar passie voor perfectie! Ontdek bij Tisser exclusief maatwerk en hoogwaardige & stijlvolle essentials van topmerken in het hartje van Mol.

Maatwerk

Maatpak van Jukes by tisser

Maatpak op maat

Elk maatpak van Tisser wordt met zorg en volgens uw persoonlijke voorkeuren ontworpen en op maat vervaardigd. Geen twee pakken zijn identiek.

Het proces begint met een initiële schets, waarna we samen met onze ervaren tailors  uw stijlvoorkeuren, kleuren, stoffen en unieke details zoals gekleurde knopen, een geborduurd monogram, of een speciale voering bespreken.

Zo wordt uw pak, stuk voor stuk, een uniek meesterwerk.

tijdloos vakmanschap

Tailored by Tisser – sinds 1898

Bij Tisser begrijpen we het belang van een perfect passend pak. Daarom hebben we een eenvoudig, maar gedetailleerd proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij je op je best voelt in je nieuwe, op maat gemaakte kleding. Onze deskundige tailors staan klaar om je nauwkeurig op te meten, waardoor de basis wordt gelegd voor een pak dat als gegoten zit. De creatie van je droompak wordt werkelijkheid wanneer je begint met het samenstellen uit meer dan 5.000 stoffen van wereldberoemde stoffenhuizen zoals Loro Piana, Vitali Barberis, Holland & Sherry, Cacciappolli, Moon, Zegna, en Scabal. Je hebt de vrijheid om elke detail naar wens aan te passen – van stijlen, knopen, voeringen tot stiksels en vilten. Met de steun van onze ervaren tailors maak je keuzes die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Na ongeveer vier weken verwelkomen we je terug voor de final fitting. Dit is het moment waarop we alle aanpassingen verfijnen en ervoor zorgen dat elk detail perfect is. Jouw tevredenheid is ons einddoel. Als je onze deur uitloopt in je nieuwe, op maat gemaakte pak, hopen we dat je je niet alleen zelfverzekerd en stijlvol voelt, maar ook trots bent op het unieke kledingstuk dat je samen met ons hebt gecreëerd. Benieuwd naar de keuzes van onze klanten? Bekijk hier het Lookbook en ervaar zelf de mogelijkheden van Tisser.
Maatpak stoffen

Maatpak van uitzonderlijke kwaliteit

Onze maatpakken blinken uit in verfijning, tot in de kleinste details, en onderscheiden zich door persoonlijk maatwerk. Wij bieden uitzonderlijke kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

In samenspraak bepalen we wat het ideale maatpak voor u is.

Adviesgesprek over uw unieke maatpak

Tijdens ons adviesgesprek focussen we op het ontdekken van uw voorkeuren. We verkennen samen uw stijl en persoonlijkheid om deze perfect te laten samensmelten in een uniek op maat gemaakt pak. Dit proces start met het selecteren van de juiste stof, kleur en de diverse details, zoals de keuze tussen een single of double-breasted model, de vorm van de kraag, de voering, en het toevoegen van persoonlijke accenten, onder vele andere mogelijkheden.

Tisser Mol

Elke detail telt

Elk maatpak dat we bij Tisser creëren, biedt de unieke mogelijkheid om gepersonaliseerde details toe te voegen die uw individualiteit benadrukken. Of het nu gaat om opvallend gekleurde knopen, een elegant geborduurd monogram, of een bijzondere binnenvoering; deze persoonlijke touches zorgen ervoor dat uw pak niet alleen perfect past, maar ook een weerspiegeling is van uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Maatpak Ceusters

Elke detail telt

Elk maatpak dat we bij Tisser creëren, biedt de unieke mogelijkheid om gepersonaliseerde details toe te voegen die uw individualiteit benadrukken. Of het nu gaat om opvallend gekleurde knopen, een elegant geborduurd monogram, of een bijzondere binnenvoering; deze persoonlijke touches zorgen ervoor dat uw pak niet alleen perfect past, maar ook een weerspiegeling is van uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Maatpak voor dames

Bij Tisser tillen we je bedrijfsidentiteit naar een hoger niveau door deze te vertalen naar elegante en hoogwaardige bedrijfskleding op maat, specifiek afgestemd op dames.

Tisser biedt voor dames een selectie aan, variërend van op maat gemaakte blouses en rokken tot elegante jurken en damespakken. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een perfecte pasvorm en een verfijnde uitstraling te garanderen.

Of je nu kiest voor klassieke lijnen of moderne snits, bij Tisser zorgen we ervoor dat elke vrouw er op haar best uitziet, waardoor de professionaliteit en cohesie binnen je team worden versterkt.

Maatpak voor dames
Maatpak materiaal

Travelling tailor

Onze unieke service omvat een ‘travelling tailor’ die op jouw verzoek direct naar je (bedrijfs)locatie komt. Dit biedt niet alleen het gemak van persoonlijke opmetingen ter plaatse, maar garandeert ook een perfecte pasvorm en uitstraling voor jou en je team.

Deze service is ontworpen om de professionaliteit en teamgeest te verhogen met op maat gemaakte kledingoplossingen die net zo uniek zijn als je bedrijf. Of het nu gaat om maatpakken voor zakelijke bijeenkomsten, elegante kostuums voor speciale gelegenheden, of stijlvolle vrijetijdskleding, onze travelling tailor zorgt ervoor dat elk kledingstuk perfect aansluit bij de behoeften en uitstraling van jouw team.

Met onze service krijg je niet alleen de beste kwaliteit en pasvorm, maar ook het gemak en de persoonlijke aandacht die jouw bedrijf verdient.

Be unique

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak een afspraak

Stap 2

Kennismaking

Stap 3

Laat je opmeten

Stap 4

Stel je maatpak samen

Stap 5

Final fitting na 4 weken

Stap 6

Happy customer

+30 jaar ervaring

Maatpak uit eigen atelier

Bij Tisser beschikken we over een eigen atelier, waar twee ervaren retoucheuses al meer dan 30 jaar de verstelwerkzaamheden verzorgen.

Hun jarenlange expertise en precisie zorgen ervoor dat elke aanpassing, van het inkorten van broeken tot het innemen van tailles, perfect wordt uitgevoerd. Dankzij ons interne atelier kunnen we snelle doorlooptijden garanderen en volledige controle houden over de kwaliteit van onze kleding.

Deze toewijding aan vakmanschap en detail maakt Tisser uniek en zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met de perfecte pasvorm en afwerking van hun kleding.

FAQ

Veelgestelde vragen

Het creëren van een trouwkostuum op maat vereist ongeveer 4 tot 6 weken vanaf uw eerste bezoek, waarin we nauwkeurig uw afmetingen vastleggen. Daarmee is een tijdige levering absoluut realiseerbaar. Het meten en ontwerpen van een uniek trouwpak is echter een specifiek en zorgvuldig proces.

Het is aan te raden om uw afspraak voor het ontwerpen van uw pak 6 maanden, en uiterlijk 2 maanden voor uw trouwdag te plannen. Op deze manier kunnen we u op een ontspannen manier helpen en een ruime keuze aan seizoensstoffen aanbieden. Dit voorkomt gehaaste beslissingen en verzekert dat uw kostuum met de grootst mogelijke precisie en aandacht wordt vervaardigd.

De uiteindelijke prijs is voornamelijk afhankelijk van de gebruikte stof en materialen. Al deze zaken bespreken we tijdens je eerste afspraak. De prijs start vanaf 705 euro maar voor een lager budget (vanaf 450 euro) kunnen we eveneens een kostuum voorstellen zonder maatwerk (basisprijs zonder hemd, das of andere accessoires)

Je mag hiervoor toch ca 1,5 uur tijd rekenen. Onze tailors nemen hun tijd om je al de verschillende stoffen, knopen, stiksels,… te laten kiezen. En uiteraard zal je eveneens van kop tot teen opgemeten worden zodat je maatpak perfect past.

Tisser Mol werkt met verschillende tailors met jarenlange ervaring maar uiteraard kan je bij het maken van een afspraak vragen om je voorkeur tailor in te plannen. Nikki en haar team gaan tot het uiterste om hun klanten tevreden te stellen.

  1. De schouders moeten goed zitten, niet te smal en zeker niet te breed.
  2. De mouw moet tot iets boven de duimmuis reiken zodat er nog een streepje van ongeveer 1cm overhemdmouw onderuit steekt.
  3. De kraag moet mooi aan de nek en de boord van het shirt aan liggen.

Bij Tisser is het jammer genoeg niet mogelijk om een trouwpak of klassieke smoking te huren. 

Meer dan 125 jaar passie voor perfectie! Ontdek bij Tisser exclusief maatwerk en hoogwaardige & stijlvolle essentials van topmerken in het hartje van Mol.
Verlof

Beste klanten, Tisser in Mol is tijdelijk gesloten van 28/7 tem 11/8.

Vanaf maandag 12 augustus staan we weer voor u klaar!

Heb je dringende vragen? Mail ons via info@tisser.be.