Meer dan 125 jaar passie voor perfectie! Ontdek bij Tisser exclusief maatwerk en hoogwaardige & stijlvolle essentials van topmerken in het hartje van Mol.

Trouwpak

Get wedding ready

Trouwpak op maat

Het huwelijk is een avontuur vol liefde, waarbij elk detail ertoe doet, inclusief je trouwpak.

Of je nu voor een ingetogen look gaat of iets opvallends wilt, één ding is zeker: je wilt stralen en je geweldig voelen op jullie speciale dag!

Het gaat niet alleen om de bruidegom. Ook (schoon)vaders, getuigen, en vrienden willen er ook op hun best uitzien. Precies hier kunnen wij een verschil maken. Onze deskundige kleermakers staan klaar om je te helpen jouw perfecte trouwensemble samen te stellen.

Be unique

This is the greatest party of your life. Dress accordingly.

Een trouwpak van Tisser garandeert een naadloze pasvorm en biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden om harmonieus aan te sluiten bij de bruidsjurk. Of u nu op subtiele wijze wilt matchen met uw bruid of juist kiest voor een statement, de opties zijn grenzeloos.

Of het nu gaat om het afstemmen van de kleur van uw pak, het selecteren van overeenkomende knopen, of het kiezen voor een unieke voering, Tisser staat klaar om deze bijzondere elementen toe te voegen. Misschien geeft een geborduurde vermelding in de kraag of de binnenzijde van uw jasje net dat persoonlijke accent?

Bij Tisser voegen we een persoonlijke toets toe met deze speciale kenmerken, waardoor uw trouwpak uniek en geheel naar wens wordt samengesteld.

Kies voor een op maat gemaakt, uniek trouwpak van Tisser.

jukes, by tisser

Hoe vervaardigen we uw trouwpak?

Stap 1

Maak een afspraak

Begin uw reis door een afspraak met ons te maken. Dit kan eenvoudig via onze website of door telefonisch contact op te nemen. Tijdens deze eerste ontmoeting zullen we uw wensen en de visie voor uw grote dag bespreken. 

Op basis van uw wensen selecteren we samen de stoffen en het ontwerp van uw pak. Ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige stoffen (van onder andere Loro Piana, Vitali Barberis, Holland & Sherry, Cacciappolli, Moon, Zegna, Scabal etc.) en de laatste trends in trouwpakken zorgen ervoor dat uw pak uniek en persoonlijk wordt.
Stap 2

Kennismaking

Stap 3

Laat je opmeten

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van tailoring, nemen onze ervaren kleermakers uw maten op. Elk aspect van uw postuur wordt zorgvuldig beoordeeld – van de lengte van uw armen en benen tot de breedte van uw schouders en de omtrek van uw taille. Dit alles om ervoor te zorgen dat elk deel van het pak naadloos aansluit op uw lichaam.

Onze tailors staan klaar om u door dit rijke assortiment te leiden, advies te geven over wat het beste bij uw stijl en de gelegenheid past. Ze delen graag hun inzichten over de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, zodat uw keuzes niet alleen stijlvol zijn, maar ook uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Stap 4

Stel je pak samen

Stap 5

Final fitting na 4 weken

Na ongeveer 4 weken is uw trouwpak klaar voor de final fitting. Dit is het moment waarop u uw volledig op maat gemaakte trouwpak voor het eerst aantrekt. We zorgen ervoor dat alles perfect is en voeren zo nodig laatste aanpassingen uit.

Uw trouwpak is klaar om opgehaald te worden. Perfect passend, stijlvol, en volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl en de grandeur van uw trouwdag.

Met persoonlijke aandacht, deskundig advies en vakmanschap garanderen we een onvergetelijke ervaring en een pak dat de essentie van uw speciale dag weerspiegelt.

Stap 6

Klaar voor de grote dag

Elk trouwpak is een persoonlijk meesterwerk

Door het hele proces heen staat de klant centraal, met een nadruk op het creëren van een ervaring die zowel memorabel als persoonlijk is. Deze video geeft een kijkje in dit verfijnde proces, van de eerste stappen van het kiezen van model, stoffen, en accessoires, tot de volledige opmeting die het fundament vormt van een prachtig maatpak. Bij Tisser wordt elk trouwpak een persoonlijk meesterwerk, gemaakt met passie en precisie.

Totaal trouwpak

Totaal trouwpak

We hebben in de winkel een groot aanbod aan trouwpakken van verschillende prijscategorieën, verschillende silhouetten, stijlen en merken. Dit alles wordt aangevuld door alles wat bij een trouwpak hoort.

Prachtige hemden, een kleurenwaaier aan dassen en strikken, een gamma aan stijlvolle schoenen en bijbehorende riemen,… om het totale plaatje helemaal af te maken.

Praktisch

Het vervaardigen van een op maat gemaakt trouwkostuum neemt ongeveer 4 weken in beslag vanaf de eerste afspraak, waarbij we zorgvuldig uw maten opnemen. Een vlotte levering behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Het opmeten en samenstellen van een trouwkostuum is echter een uniek en gedetailleerd proces. Daarom raden we u aan om ten minste 2 maanden voor uw grote dag een afspraak te maken voor het ontwerpen van uw maatpak. Zo voorkomt u een overhaaste beslissing en zorgt u ervoor dat uw kostuum met de grootst mogelijke zorg wordt samengesteld.

Trouwpak mouw

Prijzen

Prijzen van een trouwpak

In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie trouwpakken, variërend in prijsklassen, silhouetten, stijlen en merken.

Dit alles wordt aangevuld door alles wat bij een trouwpak hoort.

Indien je een look voor ogen hebt dat we niet in de winkel hebben hangen dan creëren we dit gewoon zelf. Een volledig op maat gemaakt trouwpak “suit to create” dat volledig door jou is samengesteld met eventueel een maatwerk hemd om de look tot in de puntjes te doen kloppen is volledig mogelijk bij Tisser.

SUIT TO GO VANAF €450

 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Hemden op maat
  Hemd
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Dassen
  Dassen
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Pochette op maat
  Pochetten
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Riemen
  Riemen
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Sneakers op maat
  Schoenen

SUIT TO CREATE VANAF €705

 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Vest op maat
  Blazer
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Broek op maat
  Broek
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Knitwear op maat
  Gilet
 • Uitgebreide collectie trouwpakken - Hemden op maat
  Hemd
Meer dan 125 jaar passie voor perfectie! Ontdek bij Tisser exclusief maatwerk en hoogwaardige & stijlvolle essentials van topmerken in het hartje van Mol.
Verlof

Beste klanten, Tisser in Mol is tijdelijk gesloten van 28/7 tem 11/8.

Vanaf maandag 12 augustus staan we weer voor u klaar!

Heb je dringende vragen? Mail ons via info@tisser.be.